Polecane produkty

Nowoczesne hotelarstwo - od projektowania do wyposażenia WYDANIE II

Nowoczesne hotelarstwo - od projektowania do wyposażenia WYDANIE II
Nowoczesne hotelarstwo - od projektowania do wyposażenia WYDANIE II

!!!Wyprzedaż pozycji!!!

Profesjonalne kompendium wiedzy dotyczące wszystkich najważniejszych zagadnień z dziedziny hotelarstwa, ze szczególnym naciskiem na przemiany zachodzące w branży w ostatnich latach i prezentację ważnych nowoczesnych tendencji programowych, funkcjonalnych i estetycznych.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 199,99 zł
szt.

Dzieje krajowego hotelarstwa - od zajazdu do współczesności

Dzieje krajowego hotelarstwa - od zajazdu do współczesności
Dzieje krajowego hotelarstwa - od zajazdu do współczesności

Książka adresowana jest do wszystkich, którzy interesują się i są związani z hotelarstwem - hotelarzy, architektów, studentów szkół hotelarskich.

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 72,99 zł
szt.

Badania Własne Na Rzecz Jakości Usług Turystyczno-Rekreacyjnych i Hotelarsko-Gastronomicznych

Badania Własne Na Rzecz Jakości Usług Turystyczno-Rekreacyjnych i Hotelarsko-Gastronomicznych
Badania Własne Na Rzecz Jakości Usług Turystyczno-Rekreacyjnych i Hotelarsko-Gastronomicznych

Książka ta ma charakter monografii naukowej,ale zawarte w niej treści mogą być przydatne dla osób zajmujących się zarówną teorią jak i praktyką zarządzania turystyką,sportem,hotelarstwem,technologią żywienia itp.Porządkuje ona bowiem wiedzę dotyczącą aktualnych problemów współczesnej turystyki i sportu masowego oraz zagadnienia związane z hotelarstwem i żywieniem w świetle badań własnych przeprowadzonych przez autorów.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 75,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy t. 1

Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy t. 1
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy t. 1

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa, w którym wyodrębniono kwalifikacje T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji" oraz T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 32,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy t. 2

Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy t. 2
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy t. 2

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 32,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji

Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 32,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe

Hotelarstwo cz. IV           Usługi żywieniowe
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 32,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 31,99 zł
szt.

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzU z 17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w kwietniu 2015 roku. Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.




Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 25,99 zł
szt.

Hotelarstwo podstawowe wiadomości

Hotelarstwo podstawowe wiadomości
Hotelarstwo podstawowe wiadomości

Autorzy przedstawili w podręczniku najważniejsze zagadnienia dotyczące podstaw hotelarstwa, skupiając się na: historii hotelarstwa, głównych pojęciach z zakresu hotelarstwa, rodzajach hoteli i zakładów hotelarskich, prezentacji sławnych hoteli i wielkich hotelarzy, usługach hotelarskich, organizacjach i stowarzyszeniach hotelarskich, strukturach funkcjonalno-organizacyjnych w hotelarstwie, trendach w rozwoju hotelarstwa na świecie i w Polsce.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 58,99 zł
szt.

Kalkulacje cenowe w hotelarstwie, gastronomii, turystyce

Kalkulacje cenowe w hotelarstwie, gastronomii, turystyce
Kalkulacje cenowe w hotelarstwie, gastronomii, turystyce

Opracowanie może być pewnego rodzaju pomocą i przewodnikiem metodycznym, przeznaczonym w dużej mierze dla studentów hotelarstwa i gastronomii oraz dla praktyków tych specjalności.

Dostępność: brak towaru

Cena: 24,99 zł

Nowoczesna turystyka i rekreacja

Nowoczesna turystyka i rekreacja
Nowoczesna turystyka i rekreacja

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 29,99 zł
szt.

Podstawy gastronomii

Podstawy gastronomii
Podstawy gastronomii

Książka stanowi kompendium wiedzy dotyczącej gastronomii.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 54,99 zł
szt.

Turystyka

Turystyka
Turystyka

Przedmiotem rozważań zawartych w książce jest turystyka, jej rodzaje, uwarunkowania cywilizacyjne, tendencje rozwoju i konsekwencje społeczno-ekonomiczne dla różnych dziedzin współczesnego życia. Turystyka bowiem stymuluje rozwój gospodarek krajów, dostarczając rozlicznych korzyści. Przynosi jednak także negatywne skutki społeczne i kulturowe.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 54,99 zł
szt.

Turystyka i rekreacja we współczesnym świecie

Turystyka i rekreacja we współczesnym świecie
Turystyka i rekreacja we współczesnym świecie

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 69,99 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl